Saturday, July 7, 2007

Ankomst Odessa

Registerer flere hyggelige hilsninger i gjesteboka vaar! Det er koselig! Takker stort for alle feriehilsner og oensker samtlige en fortsatt god sommer hvor enn de maatte befinne seg.

Vi har naa ankommet Odessa. Kom med nattoget fra Simferopol og ankom Odessa 05.43 ganske noyaktig presis. Labbet opp Pushkinskaya hvor morgenfuglene vasket gatene skinnende rene, rotet litt rundt i ukrainske bygaarder foer vi fant Black Sea Backpackers. Her er det fantastisk flott, og en hoydare etter gutterommene i henholdsvis Kiev og Yalta. Har faatt sovet litt ut og spist frokost. Naa mangler bare en dusj og saa skal vi ta til gatene med Potemkintrappene og Svartehavets bredd.

Har forsoekt aa poste bilder under reisen fra Yalta og hit, men det er svaert variabel nettdekning saa det lar vente litt paa seg. Det blir nok ikke noe enklere i Transkaukasus...

Helsa er god, humoeret er bra. Godt aa ha lagt bak seg de lange togturene for en stund. Naa er det helg i Odessa, henter ferjebilletter hos Tarasenko paa mandag og utreise med MS Greifswald tirsdag.

(PS. Hevelsen paa det radioaktive vepsestikket har endelig gitt seg etter noen dager.
PS2. Joern har gjort kalenderen vaar tilgjengelig for alle sa naa kan besoekende se hvor vi burde vaere hen til enhver tid. Sorry mamma og pappa at jeg ikke rakk aa slaa opp en oversikt paa kjoeleskapet. ;)

No comments: